Историята на Мелиса и нейната дъщеричка започва така – бебето Грейс се ражда в 23-та седмица от бременността. Това се налага, защото възникнали сериозни проблеми със здравето на бъдещата майка. И за да бъдат спасени тя и бебето ѝ, най-добре било да се прибегне до рискованата стъпка и да извадят детето, макар да знаят, че то все още е съвсем беззащитно и много мъничко. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Така момичето на Мелиса се появява на бял свят с тегло от около 500 грама. Майката прекарва две седмици в болница, но в един момент психическото натоварване става прекалено тежко за нея. Това кара Мелиса да разкаже историята на своята дъщеря в социалните мрежи. Вярва, че така ще помогне на други хора да се справят с подобни предизвикателства, а и самата тя се надява да получи подкрепа, която да ѝ даде сили да продължи. 

И всичко това се случва... А няколко месеца по-късно малката Грейс вече е достатъчно силна, за да се прибере у дома. Време е за изписване. 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Днес изпитанието остава зад гърба, Грейс е едно съвсем здраво и прекрасно момиченце, което благодарение на любовта и грижите на своите родители, води съвсем нормален, пълноценен живот. 

Източник и снимки: https://svobodnazona.com/