Обожаваме да бъдем в компанията на д-р Райна Томова! Мина поредната успешна и изключително полезна онлайн среща, чиято цел постигнахме –- да дадем съвети на родители относно неразположенията на бебето.

Д-р Томова започна с основна информация по темата „Защо в подобни ситуации можем да се доверим и на хомеопатията“, без да подминава и необходимостта и от друг тип намеса, ако се налага. Всъщност поговорихме и за съвместимостта ѝ с друг тип лечение.

Абонирайте се за YouTube канала на списание „9 месеца“, за да следите новите лекции

Скъпи семейства, знаем, че в мрежата откривате море от информация, но, съгласете се, важно е да отсеете най-достоверната. Понякога това е трудно, но именно тук се включваме ние с богат арсенал от подкрепа.

След като щрихираме гореспоменатите акценти, насочихме вниманието си към същинската част.

Ах, тези колики – те измъчват и мама, и бебе. Защо ги има, можем ли да ги избегнем и как да се справим с тях, ще разберете в разговора. Повръщане – може да се случи на всяко бебе, а родителите изпадат в паника. Спокойно, за всяко нещо си има причина. Д-р Томова даде яснота и по този казус.

Разстройство, ами сега? На първо място – винаги се консултирайте с педиатъра! На второ… ще научите от видеото. Проблемите със съня – да, те са способни да повлияят на настроението на всички у дома. Има малки тайни, които помагат, не съществуват неразрешими ситуации, нали знаете?

Не подминахме и темата за имунизацията, повечето родители горещо се вълнуват от нея. Притесняват ги основни точки, които опитахме подробно да разгледаме.

И още, и още… Гледайте цялото предаване, за да разберете: