Януари е най-празничният месец. Веднага след като посрещнете Коледа, се зареждат дни и вечери на пищни трапези, блясък от запалени свещи, разноцветни лампички, бенгалски огън. Очакват ви много кулинарни изкушения, а и поводи да показвате, че дори и с корем сте привлекателна, секси и неотразима. И през януари ваш добър съветник ще е “9 месеца”.

През януари преди всичко ви предстои да посрещнете бременна 2010 година. Ще се подготвите блестящо за Новогодишната нощ и за празниците около нея, ако изпълните съветите на вашия фешън експерт Албена Върбанова (стр. 34). С нейна помощ ще сте елегантна, изискана и в тон с последните модни трендове.

През януари ще обогатите общата си култура, като се запознаете с пробиотиците (стр. 38). Важно е – за вашето здраве, за здравето на бъдещото ви бебе, пък и на таткото. Не забравяйте японската максима: умна майка – умно бебе (дете)! Не прахосвайте енергията си да обикаляте шумните МОЛ-ове, развивайте интелекта си...

През януари “9 месеца” ви предупреждава, че и таткото може да потъне в следродилна депресия, да бъде обхванат от мрачни мисли, мъжествеността и силата му да се изпарят... Не е много оптимистична перспектива, но тъкмо вие трябва да сте лечителят на любимия. Как да влезете в ролята на психотерапевт? Прочетете (стр. 52)...

През януари студът и късият ден не са причина да лентяйствате и само да похапвате пред телевизора. Намерете време за упражненията Пилатес. Първо се подгответе с малко теория (стр. 44), а след това практикувайте, като се включите в курсове за бъдещи и настоящи майки. “9 месеца” ви запознава с експертно мнение по темата.

През януари прочетете пожеланията, отправени от ученички от С “9 месеца” на училище (стр. 12, 14, 38, 40, 42, 51, 52, 56, 60, 64) към бебетата, които ще се родят през 2010 г. Изберете за вашето слънчице онова, което най-много ви харесва.

През януари не изчитайте на един дъх списанието. Така по-лесно ще дочакате следващия брой.☺