Скъпи приятели, знаете, че списание „9 месеца“ копнее да споделя с вас всеки етап от порастването на семейството ви – плануването на рожба, бременността, раждането и отглеждането на дете.

Вече 25 години – заедно, събираме красиви спомени, създаваме поводи за усмивки, не крием сълзите от щастие, вярваме в доброто бъдеще и празнуваме родителството.


Мисията ни е да ви помагаме по време на най-важните житейски периоди, свързани с мъничето в дома ви. И, за щастие – успяваме!

Сложната епидемична обстановка в страната ни постави пред изключително предизвикателство, а именно – да изградим ново лице на добре познатия път до бъдещите и настоящите родители.

Инициативата С „9 месеца“ на училище – безплатни лекции за бъдещи и настоящи родители, стартира за първи път през 2003 година, а днес продължава да се развива, все по-уверено и непоколебимо! Каузата ни придоби нов облик с реализирането на онлайн лекциите за майки и татковци. Мотивацията обаче си остава същата и всъщност е по-силна от всякога.

Лекциите се излъчват на живо във Фейсбук, едновременно на три страници и Youtube канала на списание "9 месеца":
• Списание "9 месеца“ https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/
• С "9 месеца" на училище https://www.facebook.com/uchilishte.9meseca/
• roditeli.bg https://www.facebook.com/roditeli/
• Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkTF7sUw0sJ7dsDHYxjwiFg

Бързо, лесно и удобно

Информация за темите и всички важни подробности, свързани с лекциите, се публикувана във фейсбук страницата на списание „9 месеца“, както и на  https://9meseca.bg/  

Чрез социалните канали на списание „9 месеца“ онлайн формата на училището за родители достига до семейства в цялата страна.

Напълно безплатно, в уютната обстановка на своя дом, родителите имат възможност да получат качествена информация от доказани специалисти.

Едно от предимствата на онлайн LIVE лекциите е възможността за обратна връзка от зрителите по време на излъчването. Те активно задават своите въпроси, споделят впечатления и препоръки – не на последно място подлучват отговорите, които са очаквали.

След излъчването им, видеата са на разположение на всички, които са пропуснали да ги гледат или биха желали отново да го направят, в YouTube канала на списание „9 месеца“.