На 21 януари гост-лекор в онлайн Училището за родители на списание „9 месеца“ беше д-р Райна Томова. Тя сподели ценни съвети за всички бъдещи майки, а именно как да се радват на спокойна и лека бременност с помощта на хомеопатията.

Бременността би следвало да бъде най-специалният период за една жена, но за никого не е тайна, че 9-те месеца са изпълнени с някои предизвикателства.

Дамите често чуват думите „Потърпете, неразположенията ще отминат с бременността!“ и сякаш това е достатъчно, за да се примирят с тях.

Гадене, крампи, болки в кръста, запек – истината обаче е друга -  хомеопатията може да предложи решение и облекчаване на много от гореспоменатите проблеми.

„Ефект без дефект“ или защо е важно да знаем, че хомеопатията е безопасен начин да се разделим с някои оплаквания – без риск да навредим на бебето, се оказа водещият акцент в лекцията.

Прочетете още: Мисия Училище за родители

В началото на онлайн Училището за родители д-р Томова запозна аудиторията с трите основни принципа на хомеопатичното лечение и ясно отговори на въпроса „Що е то хомеопатия“, след което продължи подробности и практични насоки. Разбира се, не пропусна да сподели и кога е препоръчително да се обърнем към квалифициран лекар хомеопат, който да изготви индивидуализирана терапия.

Ако сте пропуснали участието на д-р Томова в онлайн предаването на списание „9 месеца“, гледайте лекцията в нашия YouTube канал: