Познавате любовната приказка на Краси и Митко от "Фермата" 5, нали? След като се запознават в предаването, двамата вече са неразделни. А Краси, още в ефир, с открито писмо споделя на тогавашната ѝ половинка, че не се чувства щастлива и иска промяна. В лицето на Митко тя намира всичко, което до онзи момент ѝ е липсвало. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Днес двамата очакват детенце и са безкрайно щастливи да споделят дните си, заедно с децата им от предишните им връзки. 

Преди дни, в личния си профил в Instagram, Красимира изрази своите чувства по отношение на бременните дами, по принцип. Смятаме, че думите ѝ трябва да прочетете и вие. Споделяме ги с вас сега. 

Лекари спасиха недохранено бебе в тежко състояние

"Твърде малко се говори и се мисли за бременната жена… Някак се очаква да сме все по-силни и все по-тихи и все по-невидими! И явно се получава, защото не ни виждат на опашката в магазина, “ Е, тя няма за къде да бърза”, не ни забелязват с тежките торби на входа, “ Е, то е полезно да се движи”, не ни чуват, когато помолим за помощ…., “Е, кой те е карал да раждаш деца?!”, но това не е най-страшното…

Страшното е, че партньорите, родителите и въобще обществото ни стоят зад тези думи. Какви са тези очаквания и ние сами ли се подредихме така? Дори аз, която имам прилично зрели и интелигентни хора в живота си, чух доста подмятания за 8 месеца, за това как трябва да съществувам в този период… ,”Еее чудо голямо”, “Какво толкова?”, “Има жени, които вдигат щанги до 9 месец”, “Да отидем на море имаш още цял месец до раждането”, “Не се вталявай” и тн.

Родиха се гигантски близначета - запознайте се с тези сладки панди

Искам да Ви кажа мили хора, че да създадеш живот в себе си, да му дадеш тялото си, да минеш през целия емоционален трясък на хормони, промени и буря от емоции не винаги се получава по най-тихият и най-невидим начин за да Ви е спокойно и удобно на Вас и за да прегърнеш ти детето си, жена ти му е подарила цялото си същество за да БЪДЕ. Този пост не е, защото имам лош мъж, напротив.

Желая Ви здраве!"

Източник: Instagram krasimiramc