Историята на тези четири приятелки е наистина впечатляваща. Това, което се случва с тях, е изумително - забременяват по едно и също време и то цели два пъти. 

Техните имена са Мади Кастелано, Ранди Паркс, Бритни Кент и Ло Бийстън. Момичетата се познават от колежа и оттогава са неразделни.

Мади разбира, че очаква бебе и се обажда на приятелката си Ранди, за да съобщи щастливата новина. Тя от своя страна спонтанно решава също да си направи тест и напълно неочаквано за нея се оказва, че също е бременна.

Веднага след това приятелките си организират видео разговор, в който пък Бритни и Ло споделят, че също са направили тестове и са бременни. Колко изненадващо за всички! Дори идеята да си направят тест за бременност се ражда по едно и също време.

Бременни едновременно, щастливи, сияещи, навсякъде са заедно и събират погледите на околните - да, гледката е страхотна - 4 усмихнати приятелки в очакване да станат родители. 9-те месеца отминават и щастливите майки раждат децата си с няколко дни разлика.

Историята им не свършва дотук. Година по-късно, след като четирите жени вече се радват на своите бебета, става ясно, че те отново са бременни по едно и също време.

Източник и снимки: https://nova.bg/