Родители сте от скоро и у дома е един малък хаос? Малчо плаче, мама се бори с различни емоции, татко е включил своите суперсили и прави всичко възможно да успокои ситуацията вкъщи. „Забавлението“ е голямо, сънят се е превърнал в блян, а едно бебе не спира да озвучава цялата къща. Нуждите вече са други, безгрижното ежедневие е влязло в различни, все още непознати коловози. Време е да се адаптирате към ситуацията, да я приемете с усмивка и благодарност и да започнете с лекота да опознавате предизвикателствата на приключението, наречено „родителство“. 

Мили родители, добре дошли във вълнуващото пътешествие. Любовта ви е създала Чудо, което сега се нуждае от грижи – нежни, внимателни и деликатни. Да, в началото ще е трудно, ще е необходимо време за адаптация. Минете ли успешно през този период, нататък е лесно. Имате поводи само за радост и щастие, забравете за тревогите и страха, а се отпуснете и насладете. 

Нека не забравяме и нещо много важно - ако сте родители днес, то вие сте късметлии. Удобствата са много и са навсякъде около вас, всичко, от което се нуждаете, е на една крачка или дори още по-лесно - на един клик разстояние. Вече не е необходимо да търсите нещо тук, а друго – там, защото всичко е накуп в едно подредено, много уютно и безкрайно удобно и комфортно пространство. 

Светът на dm ви очаква в своя нов, различен и вдъхновяващ онлайн магазин - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/. Гарантираме ви, че там ще откриете всичко, за да бъдете вие и и вашето бебе - здрави, сияещи и щастливи. Безкрайно море от възможности, което ще се погрижи за нуждите на всички у дома – осъзнато, с внимание и отговорно. Бебето има нужда от нови шише, биберон и залъгалка – чудесно, dm е тук и ще помогне! Брадата на татко вече боцка? Хайде, мили татко, време е за грижа за лицето. 

Храни, напитки, играчки – няма нещо, което да не успеете да откриете – лесно, бързо и с вдъхновение. В dm родителите ще намерят дори съвети за отглеждането на бебето, ще научат много за различните козметични продукти и не на последно място, доверявайки се на dm, ще научат детето си да пази природата, правейки изборите си разумно и информирано. Нека здравословният начин на живот води и напътства вашето ежедневие. Така всички у дома ще бъдат доволни, усмихнати, весели и много заредени. Удобството е тук, възползвайте се и станете част от семейството на dm. Очакват ви безкрайни възможности, атрактивни предложения и много вълнуващи преживявания. Винаги близо до своите клиенти, винаги с фокус към здравето, винаги готови да осигурят най-добрата грижа – dm са приятели, на които си заслужава да се доверим!