Чук, чук, декември влезе у дома. С коледни светлинки, празнично настроение, широки усмивки и много, много любов. Броени дни ни делят от любимите празниците - онези, в които сме заедно, споделяме времето си с най-близките, смеем се шумно и всичко около нас е обич, радост, светлина и щастие. Скоро ще отваряме подаръци и ще бъдем причина за усмивката на някой близък. Нека не забравяме - най-ценният подарък за хората, които ни обичат, е нашето присъствие. И все пак, Коледа е един от безбройните начини да покажем на любим човек, че мислим за него, ценим това, което е, и знаем от какво се нуждае тъкмо в този момент. Не е нужно да чакаме повод, можем да зарадваме любимите хора още сега. С вдъхновение, нежност, внимание и грижа подбрахме 9 специални артикула, готови да зарадват някой у дома. Да започваме: 

Несесер Ретро лято (14,00 лв.)

Практично и удобно, с изключителен дизайн, навяващ ретро спомени. С ярък и жив принт, несесерът бързо спечели нашето внимание. Шит е в България и е съставен от 50% габардин и 50% памук, пере се на температура до 30°, закопчава се плътно с цип, предлага се в три размера, за да изберете според нуждите на вашия близък. Може да съхрани успешно документи, монети, телефони, карти, козметика и всякакви други дребни вещи, които се нуждаят от подобно специално местенце. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Чанта Бели лалета (42,00 лв.)

Нежният дизайн с лалета не успя да ни остави безразлични. Спечели ни - бързо и сигурно. Вълшебна и деликатна, в семпли цветове и с удивителен принт. Отново - ръчно шита в България, съдържа в себе си 50% полиестерен габардин и 50% памук, носи се на рамо, но при носене в ръка не достига земята, в средата има копче, с което се закопчава. Ще подари удобство и стил, ще се погрижи за комфорта, ще впечатли всички наоколо с дизайн. Чудесен избор за мама, стринка, баба, приятелка, по-голяма дъщеря... 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Възглавница 360 Лято (35.00 лв.)

Възглавничката, каквато и да е тя, винаги е чудесен избор за подарък. Създава уют в дома, внася цвят и настроение, осигурява топли моменти на пълноценна почивка и радост. Нашето предложение ще озари приказно дома на ваш близък. Защо ли? Защото е толкова, толкова цветно и пъстро. Неслучайно носи и слънчевото име Лято. Ще зарадва всеки почитател на пътешествията, още по-силно ще плени сърцата на любителите на приключенията с велосипеди. Няма да говорим повече, просто я вижте и разберете сами. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Бебешко одеяло с принт Сладко таралежче (49,00 лв.)

Е, разбира се, не можем да не включим в нашия списък и нещо за най-важния член на семейството - детето. Това невероятно одеяло ни плени със сладкия си принт, да си признаем, обичаме силно и таралежчетата, може би причината се крие и там, не знаем, но погледнете и кажете сами - не е ли очарователно? Меко и топло бебешко одеялце, което е готово да подари безброй прегръдки на малчо. Продуктът е ръчно изработен от 100% полиестер, с микрофибърна тъкан - нежна и комфортна за бебешката кожа, пере се на температура до 30°, изсъхва изненадващо бързо, размерът му е - 100 х 80 см. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Домашна кърпа Кактуси (14,00 лв.)

Ако имате близък, който обича кактусите, може да го зарадвате с нещо практично, подарявайки му кърпа за ръце. Кой не ползва? Нужен и необходим артикул за всеки дом. С интересен принт, специално подбран и съобразен с нуждите на вашия близък, подаръкът придобива истинска стойност. Сигурни сме, няма да сгрешите. Кърпата е изработена изцяло в България от патентован Български плат, мек микрофибър отпред със свеж и ярък принт, отзад - бял пухкав памук. Пере се в пералня на не повече от 40° C.

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Плакат Старата София 1 (12,00 лв.)

Е, не можем да не зачетем и мъжката част от хората у дома. Всъщност, този плакат би украсил идеално хола вкъщи, спалнята, а защо не и кухнята. Ще придаде интересен акцент и ще промени атмосферата на помещението. Така че, предложението е за всички. Плени ни със своята безупречена илюстрация. Пренася те там, сред улиците на стара София и те кара да мислиш за отминалите времена, спомените, животът напред, неговото развитие... Предлага се в различни размери, изображението е върху 200 грама изключително бяла сатенена хартия, бялото пространство около принта осигурява по-лесно рамкиране. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Мешка Луна (52,00 лв.)

Изключително стилна, с удобен дизайн и впечатляващ принт. Какво повече да кажем, ако имате близък, приятел или роднина, който си пада по мешки, коледният подарък за него е готов. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Плажна кърпа Нарисувана Лисица (42.00 лв.)

И макар да е края на годината, не е забранено да мислим за хубавите летни дни. А защо да не включим под елхата и нещо тъкмо за тях. На вашето внимание - весела плажна кърпа, готова да зарадва както мама, така също и тати, а задължително - и малчо. Хайде, признайте си, не ви ли пленява тази чудесна илюстрация? Тя е изработена изцяло в България, от патентован Български плат, с мек микрофибър отпред със свеж и ярък принт, а отзад отново - бял пухкав памук, готов да докосне вълшебните песъчинки на морето.

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Несесер Сърдита котка (14,00 лв.)

Първото ни предложение бе несесер, избираме и последното ни да бъде такова. Защо? Защото са очарователни и е трудно да спрем вниманитето си само на един. Сигурни сме, че тази котка, макар да е сърдита, ще усмихне всички у дома. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>