Понякога забравяме, че е възможно утре да ни няма и отлагаме задачи, сякаш времето ни е безкрайно... Често пропускаме да казваме "обичам те", не успяваме да бъдем с близките си, постоянно сме заети и вглъбени в работа. Но е важно да се спираме. Да бъдем тук и сега. Защото днес е слънчево и топло, но утре може да е мрачно и студено. Животът е суров и за секунди ни отнема радостта, заличава щастието, разделя ни с любими хора, оставя ни сами и тъжни, с пропуснати възможности и чувство, че сме закъснели... 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Казват, че най-тежко е да загубиш родителите си. Мога да ви уверя, че това не е така. Най-трудното нещо, което може да има в този свят – това е да загубиш детето си. Което си отгледал, което си наблюдавал всеки ден, на което всеки ден си давал любов. Синът ми беше всичко за мен.

За 16-те години, в които бяхме заедно, той ме научи на безусловна любов. Животът е кратък. Деца, прекарвайте време с родителите си! Родители, прекарвайте време с децата си! Защото един ден, когато вдигнете глава от телефоните си, те може и да не са наоколо. Това, на което наистина се научих, е да живея и да обичам така, сякаш това е последният ми ден." 

Хирурзи от Плевен спасиха бебе на 3 месеца

Джет Траволта получава пристъп по време на семейно пътуване до Бахамските острови на 13 април 2009 г. и удря главата си във ваната. За съжаление, лекарите не успяват да го спасят.

Източник: https://www.obekti.bg/