Темата за родителството често е свързана едновременно със силно желание, но и с различни страхове. Такава е ситуацията и при Хейли и Джъстин Бийбър. 

В интервю пред Sunday Times Хейли сеподеля повече. През годините моделката многократно е била обект на слухове за бременност, като всеки път е трябвало сама да ги опровергава и да доказва, че всъщност не очаква дете. От своя страна, Джъстин е казвал, че винаги е искал деца, но ще изчака съпругата му да се почувства готова, защото това е нейното тяло и тя взима решенията за него.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Хейли споделя, че плаче по темата за децата почти всеки ден. „Искам деца, но се страхувам. Достатъчно тежко ми е, когато чета какво казват хората за съпруга ми или приятелите ми. Не мога да си представя какво ще казват за детето ми“, откровена е моделката. Допълва, че единственото, което един родител може да направи за наследника си, е да го обича възможно най-силно, но рядко може да го предпази от света около него.

Преди да отвори темата за потенциални наследници на фамилията Бийбър, Хейли проговори за миниинсулта си, който получава през март 2022 година. Тя споделя, че разкриването на медицинския ѝ проблем пред света е било с цел да насърчи повече жени да получат необходимата информация от лекаря си, тъй като в интернет има много фалшиви новини, особено за здравословните проблеми.

Малка, но силна и борбена, Кристин се нуждае от нас

„В деня след моята хоспитализация, състоянието ми беше из целия интернет. Исках да говоря за случилото се със собствени думи, защото много хора започнаха да правят фалшиви интерпретации. Ако замълчиш, оставяш хората да диктуват начина, по който живееш живота си“, казва Бийбър. Допълва, че понякога иска просто да се свие на топка и да изчезне от света заради огромната вълна от критики, която получава, но все пак избира да се бори

Що се отнася до децата, Джъстин и Хейли често са говорили по тази тема в миналото. През август 2022 година моделката споделя, че бракът и създаването на семейство изискват огромни усилия, така че не е никак лесно. Все пак тя признава, че Джъстин е човекът, при когото иска да се прибере всяка вечер и да разкаже как ѝ е минал денят. „Знам, че с появата на деца това ще се промени, защото ще трябва да си създадем изцяло нова рутина“, казва Хейли.

През 2020 година Джъстин гостува в предаването на Елън Дедженеръс, където сподели, че иска да има толкова деца, колкото съпругата му е готова да роди. „Бих искал да си имам цяло племе. Но това е нейното тяло и тя решава. Мисля, че тя иска да имаме няколко“, каза тогава певецът.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Относно факта, че двамата все още са без наследници, Бийбър сподели, че Хейли иска да постигне няколко неща в кариерата си, след което да остане вкъщи и да се грижи за следващото поколение. Що се отнася до него, той е готов да чака колкото трябва, за да може най-накрая да прегърне свое малко момиченце или момченце.

Източник: https://www.tialoto.bg/