В края на последната битка преди финала една от участничките в романтичното предаване "Един за друг" изживя вълнуващ епизод от любовната си приказка, като получи красиво и романтично предложение за брак на височина от над 50 метра.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Виктория каза „Да“ на Явор, който събра смелостта да сбъдне мечтата на своята избраница по нетрадиционен начин. Той коленичи пред Вики на нестабилна платформа и ѝ зададе съдбовен въпрос. Въпреки че двойката не успя да се справи с изпитанието, двамата получиха ценна награда – обещание за дълъг и щастлив съвместен живот.

Вики и Явор влязоха в предаването със заявка да дадат втори шанс на връзката си. Те са заедно от 10 години и имат дъщеря. След като се налага да преглътне липсата на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за нежната половинка прелива след нежеланието му за второ дете и тя решава да прекрати отношенията им. Следва раздяла от половин година, но двамата намират отново пътя един към друг и влизат в „Един за друг“, за да се преоткрият и затвърдят и любовта си.

Турската актриса Аслъ Енвер в трепетно очакване на първа рожба

Романтично предаване и още по-романтични случки. Красиво е, когато любовта е навсякъде. Напомняме ви, че само преди дни други двама участници научиха, че ще стават родители. Повече за новината прочетете >>> ТУК 

Източник: https://nova.bg/