Здравейте, скъпи Дарители!

Казвам се Емилия и днес ще потърся помощ от вас за моята специална дъщеря. Специална е във всеки смисъл на думата. Историята ѝ започна още преди раждането: в 7-ми месец от бременността ми откриха аномалии, несъвместими с живота. Чухме най-ужасяващите думи, а именно, че тя няма да се роди жива. Но тя още там и тогава им показа, че грешат! Роди се.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

И нашият кошмар започна...

След раждането си беше транспортирана в Пирогов, където бяха направени първите операции. Последваха 7 месеца, които тя прекара в болници, операция след операция, за да може да си я приберем вкъщи най-накрая. Но, за съжаление, проблемите ни не приключиха с това.

Всъщност те едва сега започваха...

И така до днес, когато преди 2 седмици, чрез ядрено-магнитен резонанс стана ясно, че тя няма матка, но има функциониращ яйчник. Заради него има цикъл, който обаче не напуска тялото ѝ, а остава в него. Вече има образуван балон, пълен с течност (менструална кръв), който трябва да бъде оперативно отстранен, както и зародишът на матка, който се намира не където трябва.

Това състояние е спешно и животозастрашаващо, а за съжаление в България тази операция не може да бъде извършена. Всички лекари ни насочват към чужбина, но разходите за нас са непосилни.

И тук идва моята молба, помогнете на детето ми да живее! Защото тя го заслужава! Защото не трябва живота на едно дете да зависи от пари! Моля ви! Знам, че заедно ще успеем.

Малката Дария се нуждае от нашата подкрепа

За нас ще е от помощ, ако споделите кампанията ми!

Благодаря Ви!

enlightenedПодкрепете Алекс с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по сметка:
https://pavelandreev.bg/campaign/da-spasim-zivota-na-aisi
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG71BUIN95611000712341
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Александра Георгиева
“Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата:
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/