Вярваме, че каузата, наречена бебеносене, заслужава да стигне до все повече бъдещи и настоящи родители. Желаем всеки да се досконе до специалното усещане между мама и бебе - плод на носенето в слинг или раница. За неповторимата връзка между две сърца, началото на една мисия и как животът на новите родители може да бъде по-красив и спокоен, споделя Aни Събева в емоционалното видео, на което и вие имате възможност да се насладите.

Пуснете звука и се потопете в приказката:

 

Ани, основател на „Слингомания“ и Програма „Спокойни бебета“ е една от хилядите смели дами, справящите с предизвикателствата на ежедневието, умело комбинирайки ролята на майка, съпруга и работеща жена с ясна цел за бъдещето. Тя е ярък пример как майчинството променя възгледите, навиците, възможностите и ни отваря нови хоризонти, макар понякога да изглежда, че затваря врати.

В качеството си на консултант по бебеносене Ани преоткрива своята житейска мисия, всекидневно помага на други родители да вкусят от ползата бебето да бъде в слинг или раница. Не се страхува да покорява трудни върхове, вярва, че се е превърнала в своята най-добра версия и предава нататък добрия пример с цел да се раждат все по-успешни, удовлетворени родители и спокойни бебета (понеже заедно с детето на бял свят идва и усещането да си мама).

Какво означава бизнесът с кауза? Вирее ли това „чудо“ на българска почва и защо всеки бъдещ и настоящ родител на новородено трябва да чуе думата „бебеносене“, разбирайки я в цялата й прелест… вече знаем – благодарение на Ани.