Приятели, топло е в душите ни. Около нас има любов, толкова много любов. Радваме се за щастието на всички родители, които посрещат рожби за първи, втори, трети, че и четвърти път. Толкова е хубаво и цветно. Едни специални думи ни откриха и усмихната нашето утро. С желание да направят същото и с вас, сега ви ги споделяме. 

yesИзчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

Благодарни сме на кака Вики, която скоро ще прегръща малкото си братче. Именно тя е повод лицата ни да бъдат усмихнати в този момент. Какво прави тя и защо? Ето какво споделиха от екипа на УСБАЛАГ Селена в личния си профил във фейсбук: 

"10-годишната Вики изчака мама Диана да роди и ни помоли да ѝ предадем тази картичка. Трогателен жест, който ни напомни, че няма нищо, ама наистина нищо, по-ценно от това да има някой пред вратата ти, който е с теб духом каквото и да се случва. Че децата са най-чистият извор на любов, даряващи най-безусловното чувство. И че ако има нещо, което наистина си струва, е да има кой да се разтопи в прегръдката ти. Щастливи сме, че посрещаме заедно с пациентите си тези моменти, тези първи срещи с онова истинско безусловно обичане. 

Вики, благодарим ти, прекрасно дете! Мама и братчето ти са добре и скоро ще ти ги върнем, за да се гушкате заедно в къщи!"

yesOпределeте кръвната група на вашето детето, още преди то да се е родило

Нямаме какво да допълним, само желаем радост и щастливи мигове на семейство. Бъдете здрави и не спирайте да се прегръщате. 

Източник и снимка: УСБАЛАГ Селена