Любими лица от екрана споделиха лични моменти от своя живот. Актьорът Краси Радков и съпругата му, журналистката Станислава Ганчева, разкриха любовната си история пред зрителите на NOVA и в предаването "На кафе" говориха открито за преживяванията си. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Краси и Станислава споделят красива любовна история с повече от забавно начало. Тяхната 18-годишна любов е доказателство за това, че съдбата си знае работата и по неведоми пътища те свързва с най-правилния за теб човек.

Първата им среща, която била в София, потвърждава, че ако един мъж кара една жена да се смее, може да спечели сърцето ѝ. А за Краси да кара хората да се смеят е професия. Той допуска моден гаф на срещата, защото идва с чехли, от които стърчат пръстите му. Станислава изобщо не се притеснява да му признае, че изобщо не харесва мъже с чехли и сандали. Когато чува това, Краси веднага си събува чехлите и ги хвърля в първото срещнато кошче. Така прекарва остатъка от срещата им бос. "Казах си, че това е мъж, който може да направи всичко за една жена“, разказва Станислава.  

"Бяхме на кафе, говорихме си, смяхме се. После замина на турне в Америка за един месец. Мислех, че всичко е приключило. Но той всяка вечер намираше начин да ми се обади." – спомня си съпругата на Радков за началото на връзката им. 

Въпреки дистанцията, те не спират да мислят един за друг и разбират, че им е писано да са заедно. Пасват си толкова добре, че изобщо не се бавят със сватбата. „За три месеца се сгодихме и за още три подготвихме сватбата“, казва журналистката. 

Пъпната връв - първата осезаема връзка между майката и бебето

Разбира се, приказката трябва да продължи по най-естествения начин, двамата силно искат дете, но бременността се бави. Когато се ражда синът им Теодор, през лятото на 2018 година, щастието им минава в други измерения. 

„Теодор е много дълго чакано дете, винаги съм искала деца, но не се получиха нещата. В едни момент бях загубила вяра и желание, но Краси бе човекът, който ме накара да го продължа. Нямаше как да го кръстим, освен Теодор – божи дар“, разказва Станислава.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

"Винаги единият е подкрепял другия, имали сме и тежки моменти. Обичам те, благодаря ти за всичко и за компромисите, които си правила цял живот“, казва с обич за жена си Краси Радков.

Източник: https://www.edna.bg/