След като вече е татко на момиченце и момченце, боксьор № 1 на България Кубрат Пулев изненада приятно почитателите си, споделяйки открито, че е готов и желае да има още дечица.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

С половинката му Розали вероятно обсъждат вече идеята, а може би и работят по въпроса. 

Кобрата съобщи новината по време на своя тренировка в Америка, където заедно с брат му се намират от известно време насам.

Певицата Камелия стана майка на 52 години

„Една година, две бебета. Брат ми просто е отличник. Как се случва това? На всичко отгоре не са близнаци“, коментира по-малкият от братя Пулеви. „Догодина още две“, отвърна Кобрата. Дали пък по този начин не ни намекна, че е възможно любимата му да е вече бременна. Много бихме се радвали да е така. Ако не, то желаем мечтата им за още дечица да се сбъдне възможно най-скоро.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Кубрат стана тати на момченце на Петльовден тази година и му даде гръмкото име Спартак. През декември миналата година пък сподели в ефир, че е станал татко на първородната си дъщеря. Нейното име е Христина. Тя не се е родила точно тогава, а в началото на миналата година, и е кръстена на покойната му майка. Майка и на двете му дечица е Розали Петрова, която развива свой бизнес – кантора за недвижими имоти в столицата.  

Източник: https://www.standartnews.com/