Инвитро оплождането (IVF) е вид техника за асистирана репродукция, която помага на двойки, страдащи от безплодие, да постигнат бременност и да имат деца. За много семейства това се оказва единствения шанс да бъдат родители. За щастие, успеваемостта на инвитрото е изключително висока, в сравнение с другите репродуктивни техники. Много жени, копнеещи за рожба, се доверяват на метода и скоро след това вече са майки. 

Oпределeте кръвната група на вашето детето, още преди то да се е родило

Ето и някои от най-известните личности, които са забременели с помощта на IVF: 

Кайли Дженър - американска милиардерка и знаменитост. С помощта на инвитро тя забременява и става майка на момиченцето Сторми, което се ражда през 2018 г.

Популярни български майки на близнаци

Ким Кардашиян - американска риалити звезда от арменски произход, телевизионен персонаж, модел и бизнесдама, забременява с помощта на IVF. Днес е майка на четири деца - Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм.

Сара Джесика Паркър - американска актриса, майка на три деца - Джеймс, Марион и Тейбър. На 44-годишна възраст тя ражда близнаци чрез сурогатна майка. 

Синди Крауфорд - американска модел и актриса, майка на две деца - Пресли и Кайа.

Кейт Мидълтън подкрепя майки с новородени бебета

София Вергара - колумбийска актриса, забременява инвитро и ражда сина си - Маноло.

Марая Кери - американска певица и актриса, майка на близнаците Монро и Морокан.

Ема Уотсън - британска актриса, която все още не е забременяла, но е заявила, че разглежда опцията за изкуствено оплождане в бъдеще.