Празникът на Любовта наближава, а с него и големият въпрос - с какво да изненадаме обичания човек. Първо - нека да напомним, че не бива да чакаме конкретен ден, за да зарадваме близките на сърцето хора. Но все пак, ако избираме конкретен подарък, особено за жена, която е майка или пък сечатава отглеждането на децата с работа, то добре е да сме донякъде практични и да избягаме от опасността да купим нещо, чиято съдба ще бъде да събира прах в гардероба. За вас сме подготвили някои предложения, подходящи за зимата - има за Нея (предимно), има и за Него. Вярваме, че ще ви бъдем полезни:

Only Тренч с връзка: Стилен, удобен, нежен силует и цвят, който още дълго ще бъде любим точно за този модел връхна дреха. Покупка, която няма как да бъде ,,грешка''. Цена: 109.99 лв.  Купи ТУК

KOTON Пуловер със зимна шарка: Той - мъжът, със сигурност ще се зарадва на нещо подобно, което да му служи вярно цяла зима - и поне през идните няколко такива. Семпъл дизайн, същевременно с приятни акценти, мека материя и опция за комбинация с различни цветове панталони. Не звучи ли съвършено? 

Цена: 64.99 лв. Купи ТУК

KOTON Риза на каре с джобове: Какво мислим за ,,вечното каре''? Няма опция да сбъркаме с него, уважаеми господа! Ризата е подходяща за динамичното ежедневие на майката, която иска да бъде в тренда, но и да се чувства удобно и в ,,кожата си''.

 Цена: 64.99 лв. Купи ТУК

JdY Пуловер с бухнали ръкави: Класика в гардероба на всяка дама - трябва да има поне три такива, нали? Да, подхожда на всичко, удобна е, топличка и същевремнно чудно решение за поредната офис среща, разхода в мола, вечеря с любимия - иначе казано must have блуза. Може да се съчетае с цветни аксесоари.

Цена: 38.99 лв. Купи ТУК

JdY Късо зимно яке с бухнали ръкави: От какво имаме нужда през сивите зимни месеци? От витамин Д и едно такова яке -- подходящо за дами, които обичат да бъдат забелязвани, да са в центъра на вниманието, както и такива, които знаят знаят, че когато животът им поднесе лимони, е време да облекат нещо с цвят на лимонада.

Цена: 70.99 лвКупи ТУК

Pieces Чанта Calina от еко кожа с отделяща се презрамка: любим модел, малка, но удобна, свежа и същевременно подходяща за студените, за топлите - и изобщо за всички сезони. Би стояла като чуден акцент на тъмен аутфит или точно обратното - може да се съчетае с подобни нюанси, преплетени в цялостанта визия.

Цена: 72.99 лв  Купи ТУК

Y.A.S. Pieces, Пуловер с овално деколте и плетка осморка: Пасва съвършено на дънки, а с него визията няма как да бъде наречена скучна или обикновена! 

Цена: 103.99 лв. Купи ТУК

Jack & Jones Фино плетено поло: Дами, ако вашият любим мъж харесва подобни визии, то със сигурсност това поло ще го зарадва и няма да стои самотно в дрешника. Подходящо както за бизнес срещи, така и за обикновен ден в офиса.

Цена: 74.99 лв.  Купи ТУК

Beverly Hills Polo Club Чанта от еко кожа с верижка: Подходяща за всички ангажименти навън, които не включават участието на най-малките у дома - освен ако не сте с баба, която да носи останалата част от багажа (в кръга на шегата). Всяка жена се нуждае от такава чанта, независимо дали планира среща с приятелки в ресторант, забавление в нощен клуб, коктейл или е поканена на специално работно събитие.

Цена: 39.99 лв.   Купи ТУК