Наскоро американската тенис звезда Серина Уилямс обяви, че е бременна и очаква второ дете. 23-кратната шампионка от Големия шлем разкри новината на червения килим на изпълнената със звезди благотворителна галавечер Met Gala в Ню Йорк. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

yes Новината можете да си припомните >>> ТУК 

Тенис шампионката е вече в напреднала бременност и само преди няколко часа в социалните мрежи тя разкри пола на очакваното бебенце. В инстаграм профила си Серина Уилямс качи снимка от деня на празненството за разкритие на пола и към кадъра добави думите: "Голямото разкритие е вече в YouTube. Познахте ли пола?" 

А видеото, публикувано в YouTube канала на звездата, е истинска приказка. Заобиколена от любимите си хора и в прегръдките на съпруга си Алексис Оханян и тяхната 5-годишна дъщеричка Олимпия, Серина разбра, че в коремчето ѝ расте момиченце. 

Мадлен Радуканова сподели, че ще става мама

Всички присъстващи научиха пола по оригинален и запомнящ се начин. Първоначално разрязаха торта, но цветът се оказа жълт?! Какво последва... Разкритието бе зрелищно и включваше светлинно шоу и музика. Двойката и всичките им гости отправиха поглед към звездите, за да видят истинския отговор, който след красиво примигване на сини и розови светлини изписа в небето думите „GIRL!“.

И родителите, а също и бъдещата кака не скриха радостта си от факта, че им предстои да посрещнат в семейството си момиченце.

Ненчо Балабанов ще става татко на момиченце

Серина винаги е била искрена относно желанието си за още едно дете, откакто роди Олимпия през 2017 г. А желанията и мечтите са тук, за да стават реалност. 

Желаем леко раждане на тенис звездата и нямаме търпение за следващата чудна новина. 

Източник и снимки: Instagram serenawilliams