Близначките Мари Лестър и Кейтлин Гил родиха по едно и също време в Австралия, съобщава Ей Би Си Нет. Момиченцата се казват Ариела и Елиана и са само с няколко часа разлика, но родени в два последователни дни. 

"Беше невероятно, беше много сюрреалистично и толкова вълнуващо и красиво преживяване“, каза Кейтлин, цитирана от bTV.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Двете бебета са с еднакво тегло и ръст. Майките споделят, че никога не са си мислили, че е възможно да имат деца, още по-малко те са родени по едно и също време. Оказва се, че близначките страдат от синдром на поликистозни яйчници.

"Това не беше нещо, което някога бихте могли да планираме. Това беше просто чудо, бих казала, и е толкова красиво преживяване да родиш заедно със сестра си. Все още съм в шок. Опитвам се да повярвам, че наистина се е случило да бъдеш майка и леля едновременно“, каза Мари.

Мари и Кейтлин казаха, че родителите им първо са си помислили, че е шега, но после разбрали, че двете близначки са бременни по едно и също време. Дори неразположенията през 9-те месеца се оказват идентични. И двете майки са имали киселини, сърбеж по краката и подуване на ръцете. 

Близначки се раждат в две различни години

Първа забременява Кейтлин, така сестра ѝ се оказва пподготвена и малко след новината, че ще става леля, разбира, че ще бъде и майка. 

Картин и Мари започват да раждат в един и същи ден, но с няколко часа разлика. Раждат в една болнична стая и при една и съща акушерка. 

Сестри близначки раждат близнаци за втори път

"Да мога да вляза в стаята и да бъда там със сестра ми, беше наистина емоционално“, каза Кейтлин.

Мари и Кейтлин разказват, че винаги са се подкрепяли взаимно и споделят с радост специалните си моменти.

Източник и снимка: https://www.plovdiv24.bg/