Споделяме ви писмото на една майка на две деца - Ралица Младенова, едното от тях, родено с тегло над 5 килограма. Знаем колко вълнуващ, полезен и любопитен за бъдещите майки може да се окаже споделеният опит, затова - приятно четене.

Повече естествени раждания отчитат от МЕДИКА Русе

,,Здравейте!

Искам да Ви споделя, че на 21.06.2023 г., в град Монтана, аз родих момче, тежащо 5.300 кг, с дължина 56 см. Раждането се осъществи чрез цезерово сечение. В болницата ми казаха, че това е най-голямото бебе, което се е родило с подобно тегло, откакто съществува лечебното заведение.

Майката на Даная към медиците: ...моля ви, бъдете смели

Любопитно би било и да добавя, че дъщеря ми е родена на 18.08.2016 г., с тегло 4.580 кг и 53 см.

Преди известно време написах историята си и я изпратих на една фондация, която беше пуснала конкурс и бях една от 20-те победителки за цялата страна. Темата беше ,,млад родител с кариера’’, понеже аз съм социален работник в ЦОП и в същото време тази година се дипломирам и като учител по български език и география.

Тризнаци, заченати по естествен път, се родиха в болница 'Селена'

Преди време ме помолиха да споделя с пресата за появата на ,,голямото ми бебе’’, но тогава аз не пожелах. Е, сега реших, че е време да го представя на света''.

Благодарим на Рали, че ни запозна със своя ,,голям юнак'' и каним всички дами, желаещи да споделят своята вълнуваща история, да ни пишат още сега.