Знаем, че всяка майка си има любими съкровища от dm България, защото обича да пазарува изгодно качествени продукти за своето дете. Сега това начинание става още по-приятно с dmLIVE – там, където ежедневието на мама среща вдъхновението.

Какво представлява dmLIVE?

Първо, ако все още не сте, то побързайте да си свалите Моят dm-App и да се регистрирате. А сега, най-важното, което трябва да знаете: dmLIVE е интересен формат за пазаруване на живо, предоставящ на клиентите на dm България многопластови възможности –  от пазаруването със специални талони за отстъпки, през комуникация в реално време, до полезна информация, свързана с разнообразни теми за бебето, красотата, грижата за мама, полезни рецепти и много други любопитни акценти. Представете си съчетание от live shopping и интерактивен урок за майки, но с участието на професионален водещ и популярни в различни области гости.

Приятно и полезно

Интересни теми и любими продукти: Всяко предаване ще ви потапя в любопитния свят на теми и продукти, които не само ще ви заинтригуват, но и ще ви вдъхновят.

Чат на живо: Да, вашите въпроси и мнение са на почит в dmLIVE. Поканени сте активно да се включвате в предаването чрез чат на живо. Задавайте въпроси, коментирайте и споделяйте впечатления с другите зрители.

Онлайн пазаруване: Лесно и бързо можете да добавяте продуктите, представени по време на предаването -  както и други продукти от онлайн магазина на dm във вашата онлайн количка.

Специални талони за отстъпки: По време на предаванията на живо зрителите ще получават тематични талони за отстъпка на избрани продукти или марки от асортимента на dm.

Първото dmLIVE шоу – запазете тази дата – 31 януари!

Не пропускайте началото на това приключение - 31.01.2024 от 18:00 часа, ексклузивно в Моят dm-App. Темата на първото предаване е ,,Всичко за моето бебе с продуктите на dm''.

Водещ и специален гост

Чудесната Ева Кикерезова ще се впусне в ролята на водеща, а неин гост ще бъде Ивана Александрова, влогър и инфлуенсър, мама на момченце. Очаквайте представяне на интересни бебешки продукти на dm марките babylove, dmBio и alverde, заедно с полезни съвети.

 

Подаръци ще има за всички от сърце

Всеки зрител ще получи талон за 30% отстъпка на всички продукти от гореспоменатите марки. ВАЖНО: талоните за отстъпка и чатът са достъпни само, ако гледате предаването на живо в реално време. Не пропускайте шоуто на живо, но ако все пак това се случи, записите остават достъпни на www.dm-drogeriemarkt.bg

enlightenedПърво, ако все още не сте, то побързайте да си свалите Моят dm-App и да се регистрирате: Google Play Store и App Store

И за финал - открехваме завесата и разкриваме кои ще бъдат представените продукти, ако искате да научите любопитни факти за тях, не пропускайте да гледате шоуто!

dmBio био плодово пюре от ябълка и манго, 100 g

babylove био бисквити от ябълка и спелта, 125 g

babylove влажни кърпи с 99% вода, 80 бр.

babylove учебен комплект за масаж и почистване на зъби, различни цветове/мотиви, 2 бр.

babylove пелени Nature, размер 4 maxi (8-14 kg), 34 бр.

alverde BABY шампоан за коса и тяло с екстракт от био невен, 250 ml