Семейство Къри продължава да расте - съвсем скоро мама и тати ще посрещнат четвъртата си рожба. 

Аиша и Стеф Къри обявиха преди няколко дни, че отново са очакване на бебе. Новината бе споделена в социалните мрежи с трогателна фотосесия на бъдещата майка, която позира за корицата на списание Sweet July, показвайки наедрялото си коремче. В статията авторката на кулинарски книги споделя, че с баскетболиста първоначално са смятали да спрат с разрастването на семейството си след третото дете, но преди година осъзнали, че нещо им липсва. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Това ще е четвърто дете за семейство Къри, като досега то се състои от 11-годишната Райли, 8-годишната Райън и 5-годишния Канън. 

Макар Стеф да е един от най-добрите в NBA и децата му често да присъстват на мачовете на Голдън Стейт Уориърс, той казва, че всички спортове са добре дошли в дома му. Дори сам учи сина и дъщерите си на различни дейности, за да може те да се движат, а не да седят постоянно пред екраните. 

По думите на баскетболиста, в момента учи децата си да изграждат по-скоро увереност в собствените им способности и да намират радост във всичко, с което се захванат.

„Смятам, че това е много важна част от възпитанието на децата в днешно време – не трябва да чувстват толкова много натиск да бъдат успешни или пък да продължават наследството на родителите си“, допълва Къри. 

През май 2021 година Аиша говори за първия път, в който става майка, когато е била на много крехка възраст. По думите ѝ, тогава ѝ е било доста трудно да измисли каква кариера да преследва, докато възпитава наследниците си. 

Тогава осъзнах, че се превръщам в жена на толкова крехка възраст, докато другите хора завършваха колеж или тепърва разбираха какви искат да бъдат“, казва кулинарката.

Актрисата Ашли Бенсън стана майка за първи път

Къри допълва, че се наслаждавала напълно на майчинството, но в същото време е искала да прави нещо повече. Все пак тя намира своята страст, след като създава блог за кулинарни рецепти, който постепенно се превръща в истинска империя, включваща няколко ресторанта, кулинарни книги и дори телевизионно предаване. А децата на семейство Къри вече следват стъпките на майка си – тя споделя, че Райли е наследила таланта ѝ в кухнята. 

В интервюто за Sweet July Аиша споделя, че четвъртата ѝ бременност е била описана като „гериатрична“. Обяснява, че това има общо с възрастта ѝ и също така е придружено от множество документи, в които са описани всички проблеми, които могат да се случат през следващите месеци. 

Забавни кадри на новородени, които ще ви усмихнат

Въпреки че променила мнението си относно продължаването на рода миналата година, Аиша вече е категорична, че това ще бъде последната ѝ бременност. Също така споделя, че сега разчита много повече на приятели и роднини, отколкото първите три пъти. 

Източник: https://www.tialoto.bg/