Актрисата Дарина Павлова стана баба официално, пише  „Телеграф“.

Досега тя имаше две внучета от доведената си дъщеря Венцислава, рожба на съпруга ѝ Илия Павлов от първия му брак. Сега и общото им дете Паола стана майка.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Вдовицата на шефа на „Мултигруп“ използва рождения ден на наследницата си, за да покаже първата снимка на внучето.

Тя избра най-хубавите кадри на дъщеря си, а от последния дойде и новината – на него Дарина е заедно със сина си Илия-Калоян, Паола и нейното бебе.

„Връщам се назад към всички наши семейни моменти с такава привързаност. От усмихнато малко дете, красива балерина, разговори за много пътувания, танци заедно до наблюдаването как самата ти се превръщаш в майка - никога не съм била по-горда с теб. Ти порасна и стана такава забележителна жена и майка. Това е твоят специален ден и ние всички се надяваме да се забавляваш с целия свят. Честит рожден ден, моя най-скъпа дъщеря! Обичам те!“, написа Павлова към фотосите.

Колежката ѝ Марта Вачкова, която е една от най-близките ѝ приятелки в България, първа честити празниците у семейство Павлови.

„Обич и радост и за двете ви“, коментира звездата от любимия сериал на NOVA “Откраднат живот“.

За бременността на Паола се разбра в края на миналото лято, а за Коледа бе потвърдено със семейна празнична снимка.

Бебе Елиана - родена след 15-годишна борба и повече от 10 инвитро опита

Забременяването ѝ е истинско чудо, тъй като от тийнейджърка тя страда от болестта ендометриоза и повечето лекари, с които се е консултирала, са били на мнение, че едва ли някога ще стане майка.    

Преди да роди, Паола Павлова водеше курсове по здравословен начин на живот.

Източник: https://novini.bg/
Снимка: Instagram darinapav