След седем години опити да зачене, развълнувана бъдеща майка трагично претърпява мозъчна аневризма, която я оставя в кома - дни преди термина. Пет седмици след раждането на сина ѝ съпругът ѝ го сложил на гърдите ѝ и тя започнала да ридае.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Шон и Хедър Браун водят битка за рожба в продължение на 7 години, преди да видят положителния тест за бременност. Хедър страда от високо кръвно, новината за бременността ѝ е изключително вълнуваща и радостна за нея. 

„Искахме това толкова много“, признава Шон. 

Двмата със съпругата му се запознават чрез общ приятел, който им предложил да отидат на сляпа среща. Шон не харесвал идеята, но в крайна сметка се впуснал в приключението и така срещнал любовта на живота си. Двамата станали неразделни. Месец след запознанството им, те решили да заживеят заедно. 

Година по-късно се оженили и опитите за дете започнали. Не предполагали, че ще им отнеме толкова време. 

След седем години, Хедър най-сетне разбрала, че е бременна, макар лекарите да ѝ казвали, че е безплодна. 

По време на бременността на Хедър, Шон е бил командирован в Афганистан. В 34-ата седмица от бременността една от лекарките на Хедър го уведомява, че съпругата му има мозъчна аневризма и е в кома.

Докато Хедър е в безсъзнание, лекарите решават да извършат спешно цезарово сечение, за да може детето ѝ да се роди здраво. Дори след раждането обаче тя не се събужда.

98-годишна баба се радва на повече от 100 внуци

Междувременно Шон прави всичко възможно, за да се прибере вкъщи. След три дни той вече е в болницата и вижда за първи път новородения си син. Тяхното чудо - бебе Джон.

Пет седмици по-късно, след като Шон и новороденият му син Джон вече се настаняват у дома, съкрушеният съпруг решава да срещне мама и бебе. 

В публикация във Facebook Шон разказа за срещата, разкривайки колко специален за тях се оказал този момент. Когато посетил съпругата си в този ден, той прошепнал в ухото ѝ, че днес ще се срещне със сина ѝ. Таткото внимателно поставил Джон до майка си. И в този момент Хедър заплакала... Оказва се, че само докосването е било достатъчно, за да предизвика реакция в майката.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Хедър най-накрая прегръщала собствения си син. Винаги е искала да бъде майка и този момент беше нещо, за което копнееше. Макар да е още в кома, Хедър вече е у дома и състоянието ѝ е стабилно. Две години след раждането на детето, тя няколко пъти е произнасяла неговото име. 

За да отгледа Джон и да се грижи за съпругата си Хедър, Шон напуснал работата си в армията и започнал да работи на две места, близо до дома си. 

Източник и снимки: http://novinarsko.eu/