Битките са тежки и болката е силна, но вярата в сърцето не спира да трепти - живо, пламенно и с огън. Държиш се здраво за надеждата и чакаш да дойде деня, в който ще победиш. Случи се. Денят дойде. Сълзите днес са от щастие. Едно семейство скоро ще прегръща своето чудо. Радваме се, заедно с тях, защото всяка поява на бебе изпълва сърцата ни с любов. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

„Ние сме Светла и Койчо от гр. Харманли. Заедно сме от 2016 г. Първата ми бременност беше установена началото на 2017 г., но радостта ни беше кратка, защото се оказа, че ембрионът е спрял да се развива. Назначиха ни изследвания на хормони, при което се оказа, че имам и Хашимото.

Втората бременност беше лятото на 2018 г., но развитието при нея беше също като първата.

В края на 2018 г. след много лутане между Хасково, Стара Загора и Пловдив ни насочиха към София. Започнахме всякакъв вид изследвания, при което се оказа, че всичко е наред. Само Антимюлеровия хормон е по-нисък, но решихме да пробваме, при което се оказа, че ембрионът генетично не е годен за трансфер. Изпаднах в лека депресия и имах нужда от малко почивка.

Емоция в кадри! Баща изражда собствената си дъщеричка

При подновяване на изследванията се оказа, че съм с изчерпан яйчников резерв и имаме нужда от вашата помощ, за да сбъднем нашата така голяма мечта.“

Програма „Темпус“  помогна за инвитро процедурата на Светла и Койчо и днес те очакват мечтаното бебе. Ето и какво написаха от Фондацията в личната си страница във фейсбук: 

"Днес е денят за да ви споделим, че Светла и Койчо, финансирани с 5000 лева от програмата ни “Темпус”, очакват своята рожба!"

Да си прекрасен, макар да си различен - историята на бебе Сътън

Желаем лека бременност на бъдещата мама и чакаме с нетърпение новината за появата на малкото голямо чудо. 

Източник и снимки: Facebook Донорството е живот / Майки за донорството