18-годишната поп изпълнителка Eva Bel зарадва почитателите на качествената  българска музика с нова авторска песен, посветена на майката. Премиерата на баладата „Мама“ се излъчи в YouTube канала ѝ на 07.03 - точно ден преди Деня на майкатаhttps://youtu.be/R3MrAlVqpAU

За уважението към майката на децата ви - един татко споделя

Автор на текста е самата Eva Bel, а зад музиката, аранжимента, микс и мастеринг отново стои композиторът Петър Костов (Бате Пешо), Studio Buster. Баладата възхвалява образа на майката като „покровителка“ и „богиня“ - защото мама е незаменимата опора, от която всеки се нуждае:

„Моля ти се, мила мамо, дай ми прошка, че не знам колко още твоето рамо ще е крепост в моя дом“ – пее в песента си Eva Bel.

Клипът на песента пресъздава идеята как споменът за мама ни връща в детството – времето, в което сме най-силно привързани към своите майки и тяхната нежна милувка. Това е и времето, когато съвсем непринудено казваме думите „Обичам те, мамо“ и тичаме в закрилящата майчина прегръдка. С годините обаче порастваме, ставаме самостоятелни и понякога забравяме колко много ни е дала мама.

От зачеването до раждането - приключението на бебето

„Тази песен е изключително специална за мен. Чрез нея мога да изразя безусловната обич и благодарност, която изпитвам към мама - жената, дарила ме с живот. Всяка дума от текста е минала през душата и сърцето ми и се надявам това да се усеща. Вярвам, че всички ние носим в себе си обичта към мама, и бих се радвала, ако песента ми накара повече хора (малки и големи), да прегърнат своите майки и честичко да им казват „Обичам те!“ – не само на 8 март, а всеки ден!“

Eva Bel (Ева Бельовска) е една от изгряващите поп изпълнителки на родната музикална сцена. Дебютира като самопродуциращ се артист, още преди да навърши 18 години и издава 3 авторски песни през 2022 г. – „Твоето време“, „Българка гиздава“ и „Пъзел“.

Занимава се професионално с музика от 2 години с помощта на своя вокален педагог - Кристина Иванова (носител на приз "Гласът на България" 2014). За този период Eva Bel печели десетки награди от национални и международни конкурси, взема участие в частни събития, фестивали и благотворителни концерти.

Д-р Дойчиновски със съвети за раждането

 Най-голямата страст на Eva Bel е музиката, която претворява красотата на живота. Изпълнителката се стреми да докаже, че в България много талантливи хора творят красиви български песни и ако вярваш в себе си, можеш да откриеш поле за изява тук и да успееш. Ева залага на авторски песни с модерно и отличаващо се звучене, в които акцентът е поставен върху качествената музика и силните послания, а не върху блясък, лукс и материалност.