Добрата новина сподели самата тя в своя Инстаграм, публикувайки мил кадър на бебешка ръчички, придружен от благодарствени думи.

,,Не вярвам в любовта от пръв поглед, НО на 07.02.2024 г.се появи той и всичко затихна за да запечатам този най-красив и дълго чакан миг. Добре дошъл, Йоан !

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Благодаря на д-р Богданова @anna.i.bogdanova , че беше и продължава да е до нас през всичките тези години, на целия екип акушери и неонатолози в @acibademcityclinic за грижите през последните дни!

Всяко десето преждевременно раждане е свързано с излагането на майките на фталати

Благодаря на д-р Серкан Орал @drserkanoral за всеотдайността , професионализма и любовта. Без него, нищо нямаше да е същото.

На Севи @sevikilich за спокойствието по пътя ни дотук. На Айсел @aysel.ehs че хвърчеше през цялото време, за да бъде навсякъде с нас.

@exclusivehealthservices продължавайте да помагате, има смисъл.

Златното момиче Михаела Маевска в очакване на рожба

На д-р Яначкова, за съветите и помощта, както към мен, така и към сестра ми.

На Люси и Росен @_lysi_ivanova ,които бяха на разположение във всеки един непредвиден момент, да ударят едно рамо.

И разбира се, благодаря на всички, които стискаха палци и тръпнеха в очакване заедно с нас.''

Повече средства за инвитро в община Варна

Припомянме, че Искра откровено сподели какви трудности е имала по пътя към мечтаното бебе. Чудото при нея се случва в клиника в Истанбул. Тя пътува до там всеки месец и бременността ѝ идва след първия опит ин витро там. Преди това актрисата дълго време е пробвала в български клиники. Честита да бъде рожбата на семейството, желаем им здраве и любов!