Много красота, висока скорост и бързи автомобили ще можем да наблюдаваме и през тази година в няколко китни градчета на България. Автошоу „На високи токчета“ е едно интересно събитие, което може да ви повиши адреналина и да се насладите на една оспорвана надпревара между красиви дами, които умело управляват своите автомобили.

Участничките не са професионалисти, но се справят зад волана също толкова добре. По предварително представени от организатора схеми дамските екипажи, трябва да демонстрират своята прецизност и бързина. Побеждава най-бързия, най-атрактивния, но с най-малко допуснати грешки отбор.

Тазгодишния формат се провежда под наслов „Ние сме отговорни шофьори“, а създател и инициатор е професионалния автомобилен състезател Диана Стоянова. Тя е шампион в Балканския рали трофей с навигатора Иванела Иванова. Те завоюваха титлата в ERT3 през 2019 година при конкуренция само от мъже. Диана вече е майка, но  отговорността на смелата дама е да предава натрупания опит през годините в професионалния автомобилен спорт и чрез този тип любителски събития да запали искрата на още момичета.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

„Нямам търпение да дадем старта на това различно и интересно първенство в чест на дамите в седмицата след 8-ми март. И тази година подготвихме много изненади, подаръци и приключения. Смятаме да вдигаме нивото и събитието да се превърне в международно състезание. В офисът ни сме готови да приемаме записванията на първите нетърпеливи дами. Ще помогна на всеки дамски екипаж, за да се справят максимално добре и да постигнат максимално добър резултат“ - Диана Стоянова от Спортен клуб „Диамо“ и главен организатор на проявата.