Малко дете на 7 месеца бе оперирано по спешност в Очна клиника на УМБАЛ "Александровска", след ухапване от домашно куче. След игра с  домашно куче на 05.07 вечерта малко дете на 7 месеца бива нахапано в областта на главата със засягане на клепачите на дясно око. 

Родителите търсят помощ  още същата вечер в две лечебни заведения преди детето да бъде прието през нощта в Очна клиника към УМБАЛ “Александровска”, след спешен преглед от  дежурен  очен лекар д-р Леви. 

Лео Бианки се ожени за своята Лучия след 20 години любов и две деца

Детето е редовно имунизирано, като преди  приема му  в болницата е поставена ТАП ваксина и направена рентгенова снимка . С оглед спешността на състоянието и наличието на множество  разкъсни рани в областта на горен и долен клепач на  дясно око, рано тази сутрин бе свикан спешен  оперативен екип в състав: Доц Здравков, Доц Костова , ст.м.с Личева , д-р Събев и д-р Илиева (анестезиолози) ан.м.с. Славева. На малкото момче му бе извършена първична обработка и шев на раните в областта на клепачите и бузите с първична репозиция и пластика на горен клепач на дясно око по стандартна методика.

Атанасия и Даниел Бачорски скоро ще сключат брак в Италия

,,Обръщаме се с призив към родителите да бъдат изключително внимателни с домашните любимци, тъй като последствията могат да бъдат много сериозни. Поздравления за колегите от Очна клиника, които отново доказаха високия професионализъм и всеотдайност, характерни за медиците на УМБАЛ “Александровска”, написа проф. Александър Оскар в своята Фейсбук страница.