Да откриеш подкрепа в непознати, да хванеш подадената ръка, да вървиш по пътя на доброто, с надежда и вяра, че скоро отново ще бъдеш здрав и ще бъдеш опора в семейството ти - когато си татко не на едно, а на цели две прекрасни слънчица, желанието за живот е голямо, а една несломима част вътре в теб те кара да не губиш вяра в положителния резултат на финала. 

Важно за родители и ученици

45-годишният Георги Колеолов, който страда от злокачествен мозъчен тумор, се нуждае от лечение. Средставата се събират, но до края на месеца е важно събраната сума да бъде 20 000 евро.   

За да помогнат в процеса по набавяне на средства, от Русе организираха благотворителен концерт

„Ако можех да имам едно магазинче със две полички, бих продавал… познайте какво? Надежда! Надежда за всички”. Така със символичното стихотворение „Продавач на надежда” на Джани Родари започна снощи благотворителният концерт от календара на традиционния летен фестивал „Сцена под звездите” на Община Русе пред сградата на Доходно здание, информира Радио Русе.

Българската Коледа помогна на 400 нуждаещи се деца

От двете страни на сцената бяха поставени две урни за събиране на средства за 45-годишния баща. Освен на място, средства се събират и по дарителска сметка:

IBAN

BG84 BPBI 79214040 9097 02

BIC BPBIBGSF

Корнелия Любомирова Романова - Колеолова

Източник и снимка: https://www.dunavmost.com/