Борис Джонсън и неговата половинка Кери посрещнаха момченце – 8-то поред на бившия министър-председател, съобщи „Мирър“.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Кери Джонсън роди третото си дете от съпруга си Борис. В публикация в Инстаграм тя написа:

"Добре дошъл на света Франк Алфред Одисей Джонсън, роден на 5 юли в 9:15 ч. (Можете ли да познаете кое от тези имена е избрал съпругът ми?!) Да видя как двете ми по-големи деца прегръщат новото си братче с такава радост и вълнение е най-прекрасното нещо, което мога да видя. Всички сме много погълнати от това. А сега, някой може ли да препоръча добри сериали, които да гледаме, докато кърмим? Време е за едно питие."    

Кери обяви бременността си в Инстаграм през май 2023 г., разкривайки, че е бременна в осмия месец и че бебето може да се появи "само след няколко седмици".

Двойката има още две деца: Уилфред, който се ражда през април 2020 г., и Роми, която се ражда през декември 2021 г. 

32 бебенца са проплакали в Мама и аз от началото на откриването ѝ

Бебето е осмото дете, на което Джонсън е баща, след като има четири деца от бившата си съпруга Марина Уилър и още едно през 2009 г. от консултантката по изкуствата Хелън Макинтайър, с която е имал връзка.

35-годишната Кери се венча за 59-годишния Борис на тайна церемония в Уестминстърската катедрала през 2021 г., след като двойката се сгоди в края на 2019 г.

Източник: https://nova.bg
Снимки: Instagram carrielbjohnson