Те са млади и щури, забавни, весели и различни, те са Стела и Сандев. Инфлуенсъри, които съвсем скоро станаха мама и тати. Усмивките не слизат от лицата им, а смехът ги води през предизвикателствата на живота с лекота. Е, вече поводът за тяхното най-голямо щастие е изключително специален и носи името Майкъл. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Любовта им е голяма, шумна, истинска и луда. Ако ги следите добре, вероятно знаете, че известно време бяха разделени, но бързо намериха нов път един към друг. Понякога паузите са необходими, за да помислим, осъзнаем, разберем - преди всичко себе си и нашия свят. Магията между тях очевидно никога не е угасвала. И ето, че доведе на бял свят бебе Майкъл. 

Стела роди преди около седмица и не пропусна да публикува нежни кадри от вълнуващия момент. Вече всички са у дома, готови за нови приключения, а емоциите остават в сръцето - все така живи. Знаем, никога няма да утихнат. 

Ето и какво споделиха за появата на малчо развълнуваните родители. 

Мама Стела:

"Добре дошъл у дома, Майкъл! Всичко, за което някога сме мечтали, вече е сбъдната мечта! Благодарим ти, че ни избра за родители! Благодарим ти, че изпълни живота ни със смисъл! Обичаме те, сине!"

Певицата Камелия стана майка на 52 години

Татко Сандев: 

"Днес за пръв път докоснах, прегърнах и целунах нашия син... няма по-хубаво чувство на света! Това е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА - СЕМЕЙСТВОТО! Благодаря на най-прекрасната жена на света - Стела за това, че ме направи най-щастливият човек! Благодаря и на ВАС за безкрайните невероятни пожелания... ОБИЧАМЕ ВИ страшно много и благодарим, че сте с нас! НАЙ-ДОБРОТО ПРЕДСТОИ! НИЕ СЕ ОБИЧАМЕ - ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ!"

Теди от Един за друг: Бременността ми беше много желана, но никак лека

Бебе Майкъл, расти здрав и смел. Нека Господ те закриля. 

Източник и снимки: Instagram stela.pavlovabacesandeff