Все повече са случаите, в които младоженци даряват пари, събрани от тяхната сватба. Благотворителната организация "Аз Вярвам и Помагам" ни среща с поредните млади хора, мислещи преди всичко за новородените бебенца. Ето какво открихме в тяхната фейсбук страница. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

"Добрият жест от капачките... 1145 лв дарение от една прекрасна сватба в помощ събирането на 500 000лв и #каузаполовинмилион от страхотното семейство Кирови!

Да се омъжиш/ожениш, но преди всичко да мислиш за бебетата и как да им помогнеш. Това е изключително! На снимката са прекрасните Виктория и Калоян, които вече са семейство Кирови!

Тези прекрасни млади хора решиха да помогнат на нас от благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинки Аз Вярвам и Помагам в събирането на 500 000 лв и успеха на #каузаполовинмилион като помолиха вместо цветя и букети на своят най-голям празник да се съберат пари, които да ни дарят!

Във Варна спасиха новородено с малформации и спешна нужда от операция

Благодарим на младото семейство Китови и на всички техни близки, роднини и гости, които заедно събраха 1145 лв (хиляда сто четиредесет и пет лева) в помощ на #каузаполовинмилион 

42 бебенца са родени с помощ от ивитро програмата на Столична община

Огромно БЛАГОДАРИМ! ОГРОМНО! Благодарим Ви за изключителния жест и на всички, които са го правили, правят го и ще го правят в името на децата!"

Източник и снимка: Facebook Аз Вярвам и Помагам