"1 година с Виктор! Безусловна любов" 

Това написа в иснтаграм профила си чаровната водеща Алекс Кръстева, публикувайки прекрасна снимка с нейния любим и техния вече пораснал син - Виктор. Преди година, точно в Деня на християнското семейство, Алекс стана майка за първи път

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

„В Деня на християнското семейство и на поредните избори, се роди Виктор Стоянов. Направи го с помощта на д-р Анна Богданова от болница “Токуда”, на която сърдечно благодарим!“ – написа тогава тя. 

Водещата се омъжи през август 2020 г. С нейния любим Владислав Стоянов си казаха „Да“ на церемония в тесен кръг в храм "Успение Богородично" в Царево.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

През април 2020 г. Алекс разкри една невероятна новина за личния си живот в предаването "Търси се". Актрисата и певица Нети и водещата на „Тази събота и неделя“ по bTV Александра Кръстева се оказаха сестри. 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Животът на Алекс несъмнено се оказва интересен. А от 1 година насам, той е повече от чудесен. Желаем на малкия Виктор щуро детство и мечти, които не познават ограничения. Нека е здрава, палав, любопитен, смел, знаещ и можещ! 

Източник и снимка: Instagram alex.krasteva