От Фондация "Нашите недоносени деца" споделят новина, която ще зарадва и стопли много сърца, затова бързаме ,,да предадем нататък''':

,,Днес бяхме и при най-мъничките пациенти в СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев"! Не само с коледни подаръци за тях и родителите им, но и с осигурената, вече апаратура от дарителската ни кампания, с която за неонатологичното отделение бяха закупени 4 броя инхалатори.

Прочетете още: Как се развива бебето през 14-ата гестационна седмица

За да предаде даренията, неонатоголията посети Нина Николова, председател на Фондация "Нашите недоносени деца", заедно с усмихнати помощници, които занесоха лично подаръците на най-малките герои.

Да се погрижим за бюджета си, преди да се роди бебето

Благодарение на многобройни дарители в кампанията "Дари коледен подарък за семействата на недоносени бебета", ще достигнем в празничните дни с 268 подаръка до 18 различни неонатологии в цяла България. В тях, освен дарове към най-малките герои, за родителите сме приготвили  вдъхновяващата книга “Геройски истории за вярата, силата и обичта", създадена от екипа ни с истории и разбиращи думи за всички, които се сблъскват с предизвикателствата на едно преждевременно раждане.

В пет неонатологични отделения в страната бяха изпратени и 333 подаръчни кутии, изработени от Фондация “Нашите недоносени деца”, благодарение на корпоративен дарител.

УПОЙКИ ПО ВРЕМЕ НА РАЖДАНЕ

Вече започна и изпращането на апаратурата от кампанията, с която искахме да помогнем да се подобрят грижите за най-мъничките пациенти в 6 здравни заведения в цялата страна, в които се раждат над 3100 бебета годишно.

Сладки спомени: Катето Евро и внучката ѝ

С многобройни дарения бяха събрани  35 765 лв., с което се превиши първоначално обявената  сума от 28100 лв. Със събраните в повече средства ще бъде закупена допълнителна апаратура  за 4 неонатологични отделения, като броят на неонатологиите, подкрепени от кампанията ще бъде общо 7 на брой.

Благодарим  от все сърце и сме признателни за подкрепата, с която правите възможно всичко това!