Здравейте, скъпи дарители!

Ние сме родители на едно единствено, прекрасно и лъчезарно дете за семейството ни, което от март месец 2024 г. се бори с тежката диагноза ембрионален рабдомиосарком с огнище, произхождащо от пикочния мехур.

Любчо, който прекара 99 дни в неонатология, се нуждае от помощ

Каран е на годинка и половина. Когато за първи път чухме новината за него, светът ни се преобърна за минути. Всичко спира… За момент спира и дъхът ти.. Забравяш за всичко… Нямахме време и действахме, за да бъде всичко възможно най-добро за него. Каран е дете, което никога не е спирало да играе, да бъде съпричастен, усмихнат и див. 

В момента отново иска да бъде като другите деца на неговата възраст, но за съжаление той прекарва слънчевите си дни по болници. Туморът, който имаше, беше голям около 12 см, беше отсранен за наше щастие. С течение на времето ние си взимахме нужната химия, която вървеше добре, докато не настъпи момент за лъчетерапия, след която борбата за Каран стана още по-трудна. В момента той е с асцит в коремната кухина, с който асцит тук в България не могат са се преборят. Той се мъчи близо 3 седмици, които минават адски тежко за него. На венозно хранене, глъдки вода и нищо повече. Лекарите тук подозират, че течността е пълна с туморни клетки. Минахме и минаваме през едни много тежки дни с него. Молим се нашето дете да оцелее. Той мина през много тежка операция, с безброй трудности и пак беше на крака, беше жизнен, лъчезарен през времето, прекарано в болницата, въпреки всичко той се усмихваше.

Във Варна оперираха успешно едномесечно бебе с вроден тумор на езика

Вярваме силно, че с Ваша подадена ръка и подкрепа той отново ще успее! Мили хора, с цялото си сърце Ви молим да подадете ръка за нашето дете, а аз като негова майка винаги ще бъда опора на майките, които тепърва преминават от целия този тежък път, който ничие дете не заслужава. Вярваме, че Каран отново ще бъде на крака, благодарение на Вас! Пожелаваме здраве и благоденствие в семействата Ви! Благодарим Ви!

Подкрепата си можете да дадете >>> ТУК