Мили бъдещи и настоящи майки на бебоци, какви са плановете ви за 8 март? Доверете ни се и най-нежният ден от годината ще се превърне в незабравим.

Как ви звучи 11:00 часа? ,,9 месеца‘‘ ви кани на специална среща в уютна обстановка, защото знаем, че е невероятно да бъдем заедно, споделяйки своя опит, задавайки важни въпроси, търсейки подкрепа, разбираме, емпатия и професионална експертиза.

Темата на нашата среща ще бъде с фокус Кърмене и на второ място, но не по важност, Колики при бебето - kак да се справим с тях, ще научим от ценните съвети на H-biota 

Поканили сме любимата акушерка - Илияна Чикичева, която ще ни потопи в света на кърмето без заобикалки. Готови ли сте? Скачаме в дълбоките води на родителството!

Ще кърмим, как иначе – защото искаме, можем и защото е хубаво. Така че, чакаме ви. И бъдете любопитни, усмихнати, готови за нови умения, за споделяне, за изненади.

enlightenedОчакваме ви в уютна конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall - минава се покрай магазин Hippoland и фризьорски салон Емали. Над коридора водещ към асансьорите има указателна табела „Infinity Tower”. Върви се по коридора до достигането на асансьорите. На сензорния екран, в близост до асансьорите, се отбелязва „1” и се качвате с асансьора, който посочи сензорния екран. За пример: "D"