Две медицински електрически легла получи като дарение Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ-Пазарджик.  Дарителите са  ротарианци от Пазарджик и Германия. Общата  стойност на леглата е 6368 лв.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

„Правим това дарение за жените, които раждат в Родилното отделение на областната болница. Искаме те да се чувстват удобно,  когато  раждат и да посрещат с усмивка своите деца“, заяви президентът на Ротари клуб-Пазарджик Петя Стоянова, цитирана от Радио Пловдив.

Родилното легло се използва от майките преди, по време на раждането и след него. Леглата са оборудвани с адекватни аксесоари и  предлагат  на родилките  възможността  да постигнат оптималното си положение за раждане, обясни началникът на  АГ- отделението д-р Анна Геворгян.

Тя изказа огромната си благодарност към дарителите и им връчи  благодарствено писмо от ръководството на болницата.

„Благодарим за този благороден жест на добрина и съпричастност. Благодарим Ви, че правите света по-добър. Продължавайте да бъдете пример за всички с добрите си дела. Бъдете здрави и благословени!“, пише в благодарственото писмо от името на директора д-р Красимир Темнилов.

Източник и снимка: https://www.plovdiv-press.bg/