Георги Колеолов е на 45 години от Русе. Той е съпруг и баща на две прекрасни момичета, които жадуват татко им да се върне у дома, здрав. От почти една година той се бори с тежката болест - мозъчен тумор. За текущото му лечение се търсят близо 200 000 лв.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

През 2021 г. животът на семейството се преобръща, след като поставят диагноза на Георги – мозъчен тумор, който спешно трябва да бъде опериран. След двумесечен курс на химио- и лъчетерапия в България, състоянието на Георги драстично се влошава и лекарите тук подготвят семейството за най-страшното – две седмици до месец живот.

Семейството не се примирява и търси специалисти извън нашата държава. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс, правят необходимите изследвания на генетичната мутация на тумора и започват лечение – таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на роднини, приятели и добронамерени познати е събрана необходимата сума за стартиране на терапията и скоро положителните резултати са налице.

Георги отново говори, движи се с помощта на рехабилитация. Семейството си връща надеждата за живот, за изцеление, за щастие. И вече 11 месеца не се уморяват да се борят. Но сумите, които покриват престоя и лечението на Георги са непосилни. Нека всеки, който иска и може да помогне на Георги, да го направи, за да бъде семейството отново заедно.

За следващите месеци са необходими поне 200,000 лева. Турските лекари се надяват най-късно до септември да удържат окончателна победа над тумора. За да продължи лечението на Георги, близките му вече разчитат само на парични дарения.

7-годишната Сияна се бори с бъбречна недостатъчност

Всеки, който желае да помогне, може да го направи чрез дарение на следната банкова сметка:

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Пощенска банка /Юробанк България АД/

IBAN: BG84BPBI79214040909702 BIC: BPBIBGSF

Източник: https://www.varna24.bg/