Вече два месеца Галя Петрова Карагеоргиева от град Раковски напразно очаква българската здравна система да ѝ постави диагноза. През месец април получава оток в областта на шията. Лекарите ѝ изписват антибиотично лечение, което не дава резултат. Назначена е и е направена операция на 09.05.2023 г., с която е отстранен подутия лимфен възел. След изследване на отстранената тъкан се установява, че е метастаза от ниско диференциран плоскоклетъчен карцином.

Бременна на 40 - едно чакано бебе най-сетне е в утробата на мама

Така започват редица изследвания, чакане на резултати, ходене от специалист на специалист, но за съжаление след повече от месец обикаляне нито едно болнично заведение у нас не поставя точна диагноза и не предприема лечение.

Нека помогнем на 4-годишното момиченце Анелиа

Състоянието на Галя се влошава и тя заминава по спешност за Турция. Там лекарите правят изследвания и за два дни поставят диагноза „Карцином на фаринкса“. Тъй като е загубено много време е необходимо веднага да се започне лечение. Засега докторите са предписали 33 лъчетерапии и 5 химиотерапии. До момента семейството на Галя е заплатило 9000 лв. на турската клиника за изследванията, но за съжаление не може да се справи само със сумата необходима за лечението. Неофициално офертата на клиниката е 50 000 лв. Също така ще бъдат необходими средства за транспорт, престой, храна и др.

Галя единадесет години чака своя син и когато преди 8 години Господ я дарява с него, тя се страхува да не го изостави, затова е готова да се бори и да победи коварната болест.

Скъпи сънародници, нека за пореден път се обединим и помогнем на една млада майка да отгледа с обич и подкрепа детето си!

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/podai-ryka-na-galya
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share