Любима двойка от "Игри на волята" зарадва почитателите си с вълнуващо съобщение в социалните мрежи. Новината, че ще стават родители, обявиха Елия и Валентин от трети сезон на приключенското риалити. Ако си спомняме правилно, началото на тяхната романтична връзка започна след края на предаването.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

С очарователни кадри в Instagram Елия и Валентин разкриха на последователите си, че са в очакване на първа рожба. Към тях са добавени и думите: "Ще си имаме БЕБЕ! От запознанство в реалити предаване до създаване на семейство!".

По всичко личи, че бъдещите родители са изключително щастливи, но не издават подробности кога се очаква първородното им дете да се появи на бял свят. А дали ще бъде момиче или момче? Вероятно и те самите все още не знаят. Оставаме любопитни и нямаме търпение да научим още подробности. 

Георги Блажев стана татко за втори път

Елия и Валентин бяха заедно в сезон 3 на "Игри на волята", а тяхната любовна приказка започна след неговия край. За да обяви връзката им, Валентин написа в социалните мрежи: "Не спечелих игрите, но спечелих теб". От този момент двамата открито демонстрираха любовта си, чието естествено продължение е вече факт. 

Източник и снимки: Instagram _eliiyaa