Галина е една сбъдната мечта, на която така и не успяхме да се зарадваме. След 2 опита инвитро се появи тя, бързаща да се запознае със света. Крехка и мъничка, със своите 980 гр и изключителна борбеност, тя озари дните ни. След 66 дълги дни в неонатология, 50 от които прекарани в кувьоз, тя се прибра у дома, но и тогава не успяхме да се зарадваме, тъй като бяхме бързо попарени от диагноза, предричаща слепота на едното и око, ако не се оперира спешно.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

 

На 13декември и бе направена лазер терапия, която помага на лявото око да се възстанови, но дясното има нужда от операция. За жалост тази процедура не се извършва в България и се наложи толкова мъничка и незряла да я доведем до Турция. Тя е с дихателни проблеми, не издържа на дългия път и се разболява тежко с респираторен вирус.

enlightenedВъв Варна през 2022 година се раждат 4 470 бебета

В събота сутрин и бе назначена очната операция, но в петък я приемат по спешност без симптоми за живот в интензивна неонатология в Лив Хоспитал Истанбул, където беше предвидена и операцията. Сега тя е отложена и се стараем да запазим живота и преди очите.

enlightenedИзчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

Сумата е изключително голяма и непосилна, а времето, което имаме да я съберем, е кратко, тъй като тя е вече в интензивно и се плаща всеки ден. Ако не стигат парите да платим за утре, това означава, че ще я изключат от апарата за дишане. Докторите искат да остане там поне 10 дни още до пълно възстановяване и остава после ситуацията с очите, за която се надяваме да не бъде вече късно. Разчитаме на доброто в човека. 


Може да дарите тук с карата, PayPal, ApplePay, GooglePay 
https://pavelandreev.bg/campaign/nadejda-za-bebe-galina
Банка:Алианц Банк България 
IBAN:BG31BUIN95611000706950
BIC:BUINBGSF
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ 
Основание дарение за Галина
Група Базар: https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share