Хали Бейли, прочула се с ролята си в "Малката русалка" на "Disney", стана майка. 23-годишната актриса и нейният приятел Дарил Гранбъри-младши станаха родители за първи път. В Инстаграм те качиха снимка на новото попълнение в семейството си и написаха: "Най-голямата благословия досега."

Двамата са заедно от 2022 г., запознават се в социалните мрежи, но пазят личния си живот в тайна. През миналия април обаче публикуваха снимка от ултразвук, разкривайки щастливата вест. Интересно е да отбележим, че снимката бе качена на 1-ви април, което накара мнозина да предположат, че публикацията е шега.

Явор е първото бебе за 2024 година в Момчилград

Новият сладък кадър с бебешка ръчичка доказва, че Бейли и приятелят ѝ наистина са станали родители. За любовта и музиката актрисата споделя: "Цялото музикално вдъхновение наистина идва само от житейския опит". Любовта също значи много за мен, защото това е нещо, което преживявам за първи път"

1686 бебета проплакаха в УМБАЛ Токуда през 2023 година

Да си родител е безценно. Поздравяваме семейството за тяхното мъничко чудо и желаем щастливи мигове на споделеност, радост и смях. 

Източник и снимка: https://www.plovdiv24.bg/