Яни, победителят в Реалити формата Фермата 3 "Ново Начало", сподели за своята най-голяма победа! Двамата с неговата красива половинка са в очакване на рожба и скоро ще бъдат мама и тати. Влюбените използваха Великден, за да съобщят тази велика новина. С красиво видео в Instagram те разкриват, че ще стават родители на момченце

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Ето и какво написа развълнуваният Яни: 

"На този светъл Християнски празник - Възкресение Христово с най - любящата жена на света е време да ви споделим, че нашата любов прерастна в най - големия божи дар. Чаканото с нетърпение бебче момченце. Благодаря и от все сърце, на моята любов, че ме търпя през тези три години, в които бях в определени моменти далече от нея, благодаря и че ме обича такъв, какъвто съм - все обсебен от работата и повече отдаден на нея. Благодаря ѝ, че ме подкрепяше и подкрепя във всеки един момент и решение, свързани с нашите бъднини. Рецептата за разбирателство е търпение и компромис с течение на времето и с много усилия и любов успяхме и ние да се научим на това разбирателство, което дай боже да съхраним до края на дните си и да спазим обещанието, което си дадохме в началото. ,,Завинаги двама, завинаги заедно,,"

Финци от 'Фермата' стана дядо на момченце

Поздравяваме семейството за този голям и най-скъп дар! Пожелаваме лека бременност на бъдещата майка, а на Яни - да бъде търпелив и готов за вълнуващите приключения на родителството.