Неотдавна чаровният актьор и телевизионен водещ Иво Аръков стана татко. Той е сред публичните личности, които винаги са усмихнати и изключително дружелюбни към своите почитатли. Самият Иво рядко споделя конкретни детайли от личния си живот и може би именно това е провокирало обръщението към последователите му, чието съдържание ще откриете по-долу. Към текста има и няколко снимки от най-щастливия период за всяко семейство - очакването на новия живот. Ето и какво написа чисто новият тати:

КАЛКУЛАТОР ЗА ТЕРМИНА

,,Има неща, които си струват да бъдат казани, а други струват толкова скъпо, че си заслужава да бъдат запазени в тайна. Извинявам се към всички, чието любопитсво не задоволявам, когато не споделям всичко важно от моя личен живот, но ви уверявам, че той е спокоен и изпълнен с хармония. Благодарен съм за всеки ден, че около мен срещам любов, разбирателство и споделям мислите си с моите съратници.

Сладки спомени: Катето Евро и внучката ѝ

Искам да благодаря на моите привърженици, че са с мен през всичките мои перипетии и когато се разминем по тесните български улички си разменяме топла усмивка. Надявам се, че след време отново ще придобия тази смелост, която някога притежавах, да разкривам пред вас повече от себе си.

Да се родиш в околоплодния си мехур - 9 изумителни снимки

Обичам да виждам всички вас усмихнати и щастливи и се надявам занапред да имаме стотици хиляди други поводи, за да бъдем така. Всеки ден се случват тежки събития, които е трудно да преглътнем, но тук решавам да остана все още тих, защото вярвам в една притча: “Ако нещо лошо се случва, но може да бъде променено:

Зараждането на човешкия живот в снимки

-Защо да се тревожиш? Ако нещо лошо се случва и няма как да избегнеш: -Защо да се тревожиш?; Защо да страдаш двойно?” В заключение е истината, че нашето общо духовно извисяване ще бъде чрез позитивно мислене, въпреки трудностите. Не забравяйте, че и аз съм с вас през всеки ден с мислите си, че ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД! Обичам ви!

Искрено ваш,

Иво''

Прекрасно написано, много честно и истинско! Успех, Иво, бъдете щастливи и здрави всички у дома!

Източник и снимки: инстаграм