Изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева от Дупница е била подлагана на тормоз от съучениците си. Затова с нея са работили психолог и психиатър, собщи БТА. 

Кметът на града Първан Дангов ще назначи проверка в учебното заведение по случая.

Според проучаване бебетата гледат в таблета по 3 часа на ден

Издирването на момичето продължава. То е в неизвестност от 22 февруари. Родителите ѝ са съобщили в полицията в четвъртък вечерта, че тя не се е прибрала.

През деня Ивана е била на училище, оставила е телефона си при класната и си е тръгнала. Същият ден след обяд ученичката е заснета от охранителните камери на хипермаркет на един от изходите на града.

На терен днес работят над 150 полицейски служители от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци. Към РУ Дупница беше създаден оперативен щаб, който координира действията на екипите. В издирването участват кучета, ползват се и термокамери. Не спират да се организират и доброволци, които се включват в обхождането на терените около Дупница.

В Бургас парамедик изроди бебе в линейка

Единствената следа от тийнейджърката е откритото вчера розово яко, с което е била облечена. Дрехата беше намерена преди тунела на главния път Е-79. Освен с розово яке Ивана е носила дънки и бели маратонки в деня на изчезването. Тя е слаба, с късо подстригана коса. 

Източник: https://btvnovinite.bg/