Времето е единственият ресурс, който не можем да си върнем никога. Но, за щастие, можем да се опитаме да спечелим повече от него и да се наслаждаваме по-дълго на живота.

Преди дни Мария Браяс Морера, испанка от американски произход, смятана за най-възрастния човек в света, почина на 117 години. А ние се запитахме - има ли своята тайна дълголетието...

Средната продължителност на живота се увеличава осезаемо, а дълголетието не е нито мит, нито маркетингов трик. Кои обаче са основните съставки, които помагат на това 60 да е новото 40 или възрастните днес да са активни, заети, проспериращи?

И още — какво помага на хората във всяка възраст да се чувстват добре в кожата си, да са щастливи, да имат смислен личен живот и успешна работа. Една чаша вино на ден добра идея ли е? Дългият обяд по време на работа? Или усмихнати срещи с колеги без напрежение? Къща извън града? Здравословна храна и практики за спокоен сън?

Отговорите на тези и други важни въпроси ще открием на конференцията на Дарик ,,Как да живеем до 100: Longevity Summit''

Запазете, запомнете и напишете някъде датата 13 септември. Само на тази конференция ще бъдете провокирани като научите повече за най-вълнуващия напредък в биологията на стареенето; ще видите отблизо бъдещето на борбата с хроничните заболявания чрез поддържане на биологичната функция.

Ще се запознаете с научни открития, учени и лидери на мисълта в областта на активния начин на живот и новите възможности пред всеки.

Ето кои са част от гост-лекторите

В рамките на 1 ден, нека повторим - на 13 септември, 2024 година, ще имате възможност да се потопите в тайните на дълголетието. Но най-вече — на усмихнатия и спокоен живот.

Вход свободен с предварителна регистрация ТУК

Ние, разбира се, ще бъдем там, защото ни е грижа и защото има смисъл да сме тук ЗАДЪЛГО.