Зад красивата усмивка на певицата се крият много болка, сълзи и изгубени надежди, свързани с най-ценното на този свят -- да бъдеш родител. Певицата е била откровена и е споделяла публично, че е преминала през редица процедури, хормони и терапии в името на това да сбъдне своята мечта и да гушне рожбата си.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕЕБТО

Но това не е всичко -- нейната борба включва и спонтанни аборти, загуба на близнаци -- единствено жените, преживели подобни изпитания, могат да разберат колко тежко е всичко това.

"Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, очаквах близнаци. И си казах - за да се случи това нещо, или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред", сподели в минало интервю певицата.

Както се казва обаче, слънцето изгря и на нейната улица -- точно на Великден Камелия изненада своите почитатели с блага вест -- че е станала майка. 

КАМЕЛИЯ СТАНА МАЙКА НА 52-ГОДИШНА ВЪЗСРАСТ

Няколко дни по-късно тя поздрави и своя любим съпруг по повод рождения му ден и към милите думи прибави и още сладки кадри на щастливия татко с новия член в семейството. Засега липсват подробности за мъничето, което е съвсем разбираемо -- мама и тати искат да му се насладят в пълнота.